Home / Stiri si Evenimente / Sesiuni PNDR în derulare

 
  • În perioada 26 iunie-30 septembrie 2019, se derulează sesiunea de depunere a cererilor de finanțare pentru submăsurile 9.1Sprijin pentru înfiinţarea grupurilor de producători în sectorul agricol și 9.1aSprijin pentru înființareagrupurilor de producători în sectorul pomicol”.

Detalii aici .

  • În perioada 17 iunie-31 decembrie se desfășoară sesiunea de depunere a cererilor de finanțare pentru schema de minimis „Sprijin pentru servicii de consultanță în vederea implementării proiectelor de investiții pentru procesarea și marketingul produselor agricole în vederea obținerii de produse neagricole”, aferentă schemei de ajutor de stat GBER pentru submăsura 4.2Sprijin pentru investiții în procesarea/marketingul produselor agricole”.

Detalii aici

  • Până pe 31 august are loc sesiunea de depunere cereri de finanțare pentru sub-măsura 4.3 „Investiții pentru dezvoltarea, modernizarea sau adaptarea infrastructurii agricole şi silvice” componenta infrastructură de irigații (inclusiv pentru Aria de aplicabilitate teritoriul ITI Delta Dunării).

Detalii aici

  • Totodată, până pe 30 noiembrie 2019 se desfășoară sesiunea de depunere a cererilor de finanțare pentru submăsura 17.1„Prime de asigurare a culturilor,a animalelor și a plantelor”.

Detalii aici